Важно: Поради технически причини днес няма да работим. Извиняваме се за неудобството.

отвори NKD франчайз

присъедини се към пица революцията

защо NKD пица?

Пицата е глобална индустрия за 139 милиарда долара. Днес все по-често хората търсят алтернативи на традиционните бързооборотни заведения за хранене, които да са с по-пресни и по-здравословни храни, но и по-устойчиви като бизнес. Ние предоставяме всичко това, даже повече: безсрамно вкусна пица, направена от свежи продукти, пица, която ни доставя удоволствие да сервираме, пица която ти доставя удоволствие да изядеш.

Пицата е универсално обичана храна. Когато е добре направена може да бъде наистина магическо кулинарно изживяване. За съжаление, много пица заведения поставят печалбата над качеството на пицата. И макар пицата да няма прави ъгли, тези пицарии пак успяват да намерят начини да ги орежат. Използват заместители или некачествени съставки, които само приличат на храна, и като цяло правят кофти пица, която не само не е вкусна, но и не е особено полезна за организма ви. Маскират всичко зад мистериозни и тайни рецепти или списък със съставки, в които не можете да произнесете половината от съкращенията. И най-лошото е, че ги оставяме да продават тези безвкусни подметки под името "пица". Но стига толкова. Писна ни от некачествени, така наречени "пици", които не са никакви пици, по който и да е смислен критерий. Решихме да покажем как трябва да изглежда една истинска пица. Дълбоко в нашите влюбени в пицата сърца, знаехме че можем да правим по-добра пица. Можем да я правим прясна, бързо да я доставяме топла, без да жертваме качеството за скорост, удобство, алчност или каквото и да било друго. Можем да влагаме само най-добри съставки, така че накараме хората да се влюбят в това което правим. А ние да го правим честно, открито и безсрамно. Защото няма какво да крием. Просто правим и сервираме пица в нейната най-чиста и натурална форма. Това, че разсъблякохме всичкия джънк, с които се окичват масовката от пици, има нещо общо с избора ни на име, но за да няма недоразумения за вида разсъбличане, за който говорим, преди време решихме да съкратим името си до NKD Пица. И от тогава с гордост сервираме нашите ръчно направени творения в целия свят. Благодарение на внимателните ни решения, по отношение на нашите доставчици и суровини, от които правим безсрамно добрите ни пици, хората могат да се чувстват по-добре за собственото си решение, да поръчват и ядат от нашите пици. Разбира се, че нашата прясна, натурална пица не би могла да бъде съвсем точно определена като "здравословна храна", но със сигурност е по-здравословна от боклуците, които често се сервират другаде. Което си е добре дошло както и да го погледнете.

Чрез NKD Pizza основахме великолепен бранд и бизнес в Дубай, Бахрейн, Великобритания, Ирландия, а сега и в България. С добре изпипан франчайз бизнес модел и добре подбрани локации. Това е чудесна възможност да се включиш в нашата NKD Pizza революция от рано. Фокусираме се само върху доставките и взимането от място, тъй като този модел ни позволява да получим необходимата възвращаемост, за да изградим необходимата ни за разтеж инфраструктура. Твоя NKD бизнес би се вместил чудесно в 70 - 100 кв.м, и е идеален за квартали с около 25 хил. домакинства. Като NKD франчайзополучател, ще получиш експертна помощ, за да стартираш своя бизнес. От избор на локация и строитлно-ремонтни дейности до обучения. Да не говорим и за помощта, която ще продължим да оказвам далеч след като вече си стартирал своята NKD пицария. Включително постоянна маркетинг и технологична помощ.

Искаш да се присъединиш към нашата NKD пица революция със свой собствен ресторант? Може да станеш част от растящия международен франчайз, който дава възможност на хората да получат по-здравословна, по-вкусна и по-прясна бърза пица, от която имат нужда. В момента имаме отворени възможности за франчайз партньори в България и на Балканите. Сподели с нас твоя интерес, чрез формата по-долу, за да ти пратим повече информация как да стартираш своя NKD франчайз процес на кандидатстване.

франчайз запитване

Невалиден запис
Невалиден запис
Невалиден запис
Невалиден запис
Невалиден запис
Невалиден запис
Невалиден запис